Bli med å feire Rockesokk på Horten Kino!

Rockesokk

21. mars er verdensdagen for Downs syndrom og vi markerer dagen med en skikkelig feelgood film sammen med lokalbandet Gode Venner, Jobbintro, Ups & Downs Vestfold, Milla Says, SokkBuddy og Norsk Forbund for Utviklingshemmede.

Eventet er for alle! For deg som har Downs syndrom, for deg som kjenner noen som har Downs syndrom og for deg som ikke kjenner noen med Downs Syndrom, men som vil feire Rockesokk!
Årets Rockesokk slagord er: Med oss - ikke for oss!

Billettpris: 100,-

Følg arrangementet på Facebook!

Hva skjer?
Vi deler ut Rockesokker til alle!
17:30: Gode Venner spiller i glassgangen + mingling

18:15: Vi innleder filmen med å fortelle litt om hvorfor vi markerer Rockesokk! Vi trekker også to heldige vinnere av strikka Rockesokker fra Jobbintro Mosaikk.
18:30: Filmstart: The Peanut Butter Falcon

Om filmen:
Komediedramaet ‘Peanut Butter Falcon’ er historien om 22-årige Zak, som har downs syndrom, men som samtidig drømmer om å bli en profesjonell wrestler. Da ingen har tro på ham velger Zak å rømme hjemmefra for å forfølge drømmen sin. Ved en tilfeldighet treffer han Tyler (Shia LaBeouf), en småkriminell, bitter og sint fyr på flukt fra politiet. Tyler blir Zaks usannsynlige trener og allierte – og den eneste som ser Zak for mer enn handikappet sitt. Sammen prøver de å oppfylle Zaks drømmer.

Om Rockesokk:
Over hele verden feirer mennesker Den internasjonale dagen for Downs syndrom 21. mars til å markere solidaritet og støtte ved å gå i forskjellige sokker. Valget av datoen skyldes at kromosompar nummer 21 kommer i tre utgaver hos dem med Downs syndrom, mens andre har to utgaver.  Dagen ble første gang markert i 2006, og i 2011 ble datoen godkjent som FN-dag. I Norge deltar en rekke organisasjoner, foreninger, skoler og barnehage og ikke minst enkeltpersoner som du og jeg! Dagen har blitt en etablert festdag i Norge hvor titusener deltar med bilder i sosiale medier.

Ta på Rockesokkene og bli med på en skikkelig fin, gøy og herlig feiring!