Paragraphs

Kinobursdag

Kinobursdag på Bergens nye superkino

Bursdagen er ikke hvilken som helst dag. Det er en viktig dag som er super å feire sammen med venner på kino. Vi garanterer en filmopplevelse utenom det vanlige, for både bursdagsbarn og venner. 

Kinobursdager med bespisning starter ca. en time før forestillingen. Ved noen kinoer vil det være muligheter for omvisning på kinohuset, men dette avhenger av antall gjester i hus, og må avtales på forhånd.

Bursdagspakke:
Kinobillett, liten popcorn, drikke og millions-rør for kr.189,- pr. barn. Prisen er 199,- pr. barn ved 3D-film. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til 25,- pr. brille. Vi har muligheten til å holde bursdag for inntil 30 barn. 
Vi har også et
messaninen, hvor du kan ha med medbrakt mat, husk å gi beskjed om du ønsker dette når du bestiller kinobursdag.
4DX-visninger inngår ikke i bursdagspakker. 

Praktisk informasjon:
Frist for å booke bursdag er 14 dager før ønsket dato, og det er kun mulig å booke kinobursdag fra 
mandag - torsdag. Barna får brus til popcorn-filmen, og vann serveres under maten. 

Informasjon vedrørende film på bursdagen:
Det er slik at man velger film fra film repertoar. Kinoprogrammet blir publisert hver tirsdag (fra vi åpner 30.nov), og gjelder da til torsdagen etter. Alternativt kan dere velge film, men dette gjelder da spesifikke dager, og blir ikke en lukket visning, da kinosalen åpnes opp for resten av publikum.

Hvis dere lurer på noe mer, er det bare til å ta kontakt på 95 11 44 96 eller på e-post: lagunen [at] nfkino.no (lagunen[at]nfkino[dot]no). Vi svarer på bursdagsmailer på hverdager, og det kan ta opp til 48 timer før vi svarer.

Hjertelig velkommen – vi gleder oss til å ha dere på besøk!