Paragraphs

Salutleie

Bedriftsvisninger, konferanser og utleie

Kristiansand Kino har lang erfaring med å håndtere store og små arrangementer. Alle våre syv saler har god komfort, meget gode lyd- og lysforhold og store lerreter. I tillegg har vi lagt forholdene til rette slik at kinoen også er blitt et av Sørlandets beste konferansesenter.

Skreddersydde arrangementer til gunstige priser
Kristiansand Kino har mange gode samarbeidspartnere. Når du leier konferanselokaler hos oss, vil vi gjerne gjøre alt vi kan for at ditt arrangement skal bli så vellykket som mulig. Spør oss om hvilke muligheter som finnes.

Komfort og utstyr
Med amfi i salene kan alle se like godt, samme hvor langt bak de sitter. Kinoens store lerret og gode lydanlegg gir enestående muligheter for ulike former for presentasjoner. Vi er behjelpelige med å skaffe det tekniske utstyr det er behov for og tilrettelegger salene etter ønske.

Air condition i alle saler gir en behagelig «konsentrasjonstemperatur» uansett årstid. Stor avstand mellom setene gjør at ingen trenger å reise seg for å la noen passere, og selv de med lange ben kan strekke på seg.

Vi kan tilby syv saler av ulik størrelse, fra 23 til 650 sitteplasser. Disse passer til alt fra store kongresser til mindre konferanser, kurs, undervisning og foredrag.

Vår hyggelige foajè kan benyttes til utstilling, demonstrasjoner og stands.

Tilgjenglighet
Sentral plassering i Kristiansand sentrum. Kort vei til teater, hoteller, restauranter, puber og andre utesteder etter konferansen.

Egen filmvisning for bedrifter
Kristiansand Kino tilbyr egne lukkede kinoforestillinger, og vi setter gjerne opp en aktuell film i tilknytning til konferanser, møter og Kick-Offs. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene!

Kontaktinformasjon

E-post: post [at] kinosor.no (post[at]kinosor[dot]no)

Tlf: 38 10 42 00 (hverdager 08.00 - 15.30)

Postadresse: Kristiansand Kino, Pb 356, 4663 Kristiansand

Besøksadresse: Vestre Strandgate 9