Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night
Detaljer
Aldersgrense
9 år
Premiere
Lengde
1 time 38 min
Sjanger
Animasjon
Begrunnelse for aldersgrense
Denne animasjonsfilmen inneholder enkelte skremmende skikkelser og flere scener med actionvold i et tydelig fantasiunivers. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.
Se mer

Sword Art Online Progressive: Aria Of A Starless Night

Dette er en historie om tiden før «Lightning Flash» og «Black Swordsman» var kjent under disse navnene…

Den dagen hun kom til å ha på seg NerveGear var Asuna Yuuki en tredjeklasseelev på ungdomsskolen som aldri engang hadde vært borti et onlinespill før.

Den 6. november 2022 lanseres verdens første VR-MMORPG, Sword Art Online. Men spillerne, som fremdeles er i lykkerus etter å ha logget seg på, finner plutselig ut at de er fanget inni spillet når spill-lederen gjør det umulig for dem å logge seg av.

Spill-lederen gir dem deretter advarselen: «Dette er et spill, men ikke en lek.» Dersom en spiller dør i spillet, dør de også i virkeligheten. Når de får høre dette, får alle spillerne panikk, og pandemonium bryter løs. En av spillerne er Asuna, og selv om hun ikke ennå kjenner til reglene i denne verdenen, legger hun ut for å beseire det svevende slottet Aincrad, hvis høyeste tårn er så høyt oppe at man ikke engang kan se det. Dagene går i denne verdenen hvor døden alltid truer, til hun en dag havner i et skjebnesvangert møte.

Og så skilles veier…

Selv om hun er fanget i den virkeligheten hun kan se, kjemper Asuna med alt hun har, frem til en skikkelse åpenbarer seg for henne: den reserverte fektemesteren Kirito…

Vis mer