Myke poter, skarpe klør
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
1 time 37 min
Regi
Chris Bailey
Rob Minkoff
Mark Koetsier
Rollebesetning
Samuel L. Jackson
Ricky Gervais
Michelle Yeoh
Michael Cera
Originaltittel
Paws of Fury: The Legend of Hank
Språk
Engelsk
Sjanger
Animasjon
Barnefilm
Begrunnelse for aldersgrense
Denne animasjonsfilmen har en humoristisk grunnstemning. Den inneholder enkelte mørke og dramatiske scener med kamphandlinger. Den får derfor aldersgrense 6 år.
Se mer

Myke poter, skarpe klør

Se den i Kristiansand S

MYKE POTER, SKARPE KLØR er en actionfylt og hysterisk morsom animasjonsfilm for hele familien! Med blant andre Atle Antonsen, Herman Tømmeraas, Jon Øigarden, Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Abubakar "Abu" Hussain i de norske stemmene.

Fred er en søt dagdrømmer av en hund med én stor drøm; en drøm om bli samurai. Han legger ut på en reise for å oppnå drømmen sin og kommer fram til liten og rar by kalt Kakamucho, men her blir han ikke særlig godt tatt i mot, fordi her skiller han seg ut. Han er nemlig en hund i en by full av. Katter! Og som vi alle vet. Katter. Liker. Ikke. Hunder. Og en annen ting: Samurai-yrket er selvfølgelig kun forbeholdt katter.

Fred er en hund i kattenes verden, og desperat etter å blidgjøre kattene i Kakamucho blir han helt uvitende viklet inn i en ondskapsfull plan om å utslette hele byen fra verdenskartet.

Vil Fred klare å oppnå drømmen sin om å bli samurai og redde Kakamucho fra utslettelse? Det vil kun tiden vise.
Vis mer