Trailer coming soon
Hit Man
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 53 min
Regi
Richard Linklater
Rollebesetning
Glen Powell
Adria Arjona
Retta
Originaltittel
Hit Man
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Komedie
Begrunnelse for aldersgrense
Filmen inneholder scener med sex og actionvold. Da disse scenene er kortvarige og lite detaljerte, får filmen aldersgrense 12 år.
Se mer
Trailer coming soon
Se tider

Hit Man

Gary Johnson (Glen Powell) jobber som profesjonell leiemorder i New Orleans. Men hvis du betaler ham for å kverke en utro ektefelle eller en voldelig sjef, er du i trøbbel - han jobber nemlig undercover for politiet. Når den desperae Maddy (Adria Arjona) prøver å ansette ham for å drepe sin voldelige ektemann, bryter Gary alle regler. Ikke bare ender han opp med å snakke henne fra det, han faller også pladask for henne. Hun blir på sin side tiltrukket av Gary, som later som han er den mystiske sexy Ron. Snart blir Gary viklet inn i en kjedereaksjon av skuespill, bedrag og mer eller mindre kriminelle handlinger.

Hit Man er en smart, heit thrillerkomedie, full av komiske situasjoner. Inspirert av en usannsynlig sann historie, og regissert av flere ganger Oscar-nominerte Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight) . Han har skrevet manuset sammen med hovedrolleinnehaver og produsent Glen Powell.

Vis mer
Showtimes for Hit Man
Planlegg ditt besøk
Planlegg ditt besøk
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt