Halloween Kills
Detaljer
Aldersgrense
18 år
Premiere
Lengde
1 time 45 min
Regi
David Gordon Green
Rollebesetning
Jamie Lee Curtis
Anthony Michael Hall
Judy Greer
Kyle Richards
Andi Matichak
Originaltittel
Halloween Kills
Sjanger
Skrekkfilm
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en angstskapende stemning og inneholder en rekke svært nærgående, kyniske og blodige skildringer av drap. Filmen får derfor aldersgrense 18 år.
Se mer

Halloween Kills

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) fortsetter kampen mot Michael Myers i denne spennende fortsettelsen av Halloween-filmserien.

Laurie (Jamie Lee Curtis), datteren Karen (Judy Greer) og barnebarnet Allyson (Andi Matichak) har akkurat forlatt den bestialske morderen Michael Myers i en brennende kjeller. Laurie hastes til sykehuset, i god tro om at hun en gang for alle har tatt knekken på sitt livs demon. Men Michael er ikke tilintetgjort denne gangen heller, og blodbadet hans fortsetter. Strode-familien rekrutterer andre overlevende og innbyggere i byen Haddonfield for å jakte ned Myers en siste gang. Folket er i harnisk, og beskjeden er klar: ondskapen skal dø!

Halloween Kills får verdenspremiere på den internasjonale filmfestivalen i Venezia september 2021."Dette er den beste «Halloween»-filmen siden originalen." - Birger Vestmo, NRK Filmpolitiet
Vis mer