Fast & Furious 10
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
2 timer 21 min
Regi
Louis Leterrier
Rollebesetning
Vin Diesel
Charlize Theron
Jason Momoa
Brie Larson
Helen Mirren
Scott Eastwood
Sung Kang
Tyrese Gibson
Rita Moreno
Ludacris
Michelle Rodrigurez
Nathalie Emmanuel
John Cena
Originaltittel
Fast X
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Spenning
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder store mengder sjangertypisk actionvold og urealistiske actionscener. Da disse er lite nærgående får filmen aldersgrense 12 år.
Se mer

Fast & Furious 10

Se den i Horten

Toretto-familien er tilbake i den tiende filmen i Fast & Furious-franchisen. Denne gangen bringer ferden oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!

I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler. Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes (Jason Momoa) kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan.

De kjente og kjære fan-favorittene samles i Fast & Furious 10. I tillegg til Jason Momoa finner vi nye tilskudd på rollelisten som Brie Larson, Rita Moreno, Alan Richtson og Daniela Melchior.

Vis mer