Drømmemannen
Detaljer
Aldersgrense
Alle
Premiere
Lengde
1 time 48 min
Regi
Maria Schrader
Rollebesetning
Maren Eggert
Dan Stevens
Sandra Hüller
Hans Löw
Wolfgang Hübsch
Originaltittel
Ich bin dein Mensch
Språk
Tysk
Sjanger
Komedie
Romantikk
Sci-Fi
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle
Se mer

Drømmemannen

En sprudlende og romantisk science-fiction-komedie om jakten på drømmemannen.

Tyskland, nær fremtid. Forskeren Alma bestemmer seg for å ta del i et veldig spesielt eksperiment for å finansiere sine egne studier: I tre uker skal hun leve med den vakre humanoide roboten Tom, som er programmert til å være hennes perfekte make.

For Alma (Maren Eggert), er prosjektet en ren formalitet. Hun trenger ingen perfekt mann i livet sitt, hun trenger penger. Kjærlighet er forbeholdt livsnytere og poeter. Hun har prøvd det før og hennes fulle tid og omtanke hører jobben til. For Tom (Dan Stevens, kjent fra TV-serien Downton Abbey) derimot, er saken en helt annen. Alt han vil og alt han kan, rett og slett meningen med hele hans eksistens, er å tilfredsstille Almas behov.

Alma blir fanget i et tre uker langt forklaringsproblem: Hvem er denne mystiske og sjarmerende mannen som ut av det blå har dukket opp i livet hennes? For at eksperimentet skal være gyldig, må de tross alt omgås og deres motstridende følelser for hverandre fører til en rekke bisarre og komiske situasjoner.

Med Drømmemannen har Maria Schrader laget en rørende og morsom sjangerblanding. Vi tas med til et velkjent nær-futuristisk univers satt inn i helt nye rammer. Intet mindre enn en jordnær science-fiction-fabel!
Vis mer