Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
2 timer 6 min
Regi
Sam Raimi
Rollebesetning
Benedict Cumberbatch
Elizabeth Olsen
Chiwetel Ejiofor
Benedict Wong
Xochitl Gomez
Michael Stühlbarg
Rachel McAdams
Originaltittel
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Eventyr
Komedie
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder intense scener med actionvold og skremmende skikkelser. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers får filmen aldersgrense 12 år.
Se mer

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fra Marvel Studios åpner MCU multiverset og flytter grensene lenger enn noen gang før.

Reis inn i det ukjente med Doctor Strange, som ved hjelp av gamle og nye allierte, krysser underlige og farlige alternative virkeligheter i multiverset for å konfrontere en mystisk ny motstander. Filmen skyver fantasy-sjangeren i en mørkere og mer skumlere retning. I starten av Doctor Stranges reise inn i mystikkens verden, blir han stilt ovenfor en verden mye større enn han klarer å forstå. Den Gamle sier «Hvis jeg forteller deg alt, vil du løpe herfra i frykt.

Regissør Sam Raimi er en mester i skrekk og spenning, og er ikke ny i superheltuniverset. Han har tidligere regissert og produsert «Darkman» i 1990 og den originale Spider-Man trilogien.Vi gjør oppmerksom på at Doctor Strange in the Multiverse of Madness inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.
Vis mer