Pride-helg på Kilden kino 15-16.juni 💜💙💚💛🧡❤️

Se den i Tønsberg

Pride Kilden

𝐕𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐏𝐫𝐢𝐝𝐞-𝐡𝐞𝐥𝐠 𝐩å 𝐊𝐢𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐥ø𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟓. - 𝐬ø𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟔. 𝐣𝐮𝐧𝐢! 💜💙💚💛🧡❤️

Ta med deg venner, familie og alle du kjenner og besøk fargerike kilden kino denne helgen!
Det blir bra film, smakfullt popcorn og skikkelig god stemning!🤩

Følg Facebook-arrangementet her

Disse filmene kan du få med deg under Pride-helgen:

FØRPREMIERE:
𝐄𝐤𝐬𝐩𝐥𝐨𝐬𝐣𝐨𝐧𝐞𝐫 𝐢 𝐡𝐣𝐞𝐫𝐭𝐞𝐭 - 𝟏𝟓. 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐤𝐥. 𝟏𝟕:𝟑𝟎
Billy og Nilo møtes på rave. Det er kjærlighet ved første blikk. De blir stormforelsket. Men, etter to måneder dropper Nilo bomben om at hun allerede har en partner, og at hun dater flere. Billy sin monogame verden og forventninger om at det skulle bli kun de to, raser sammen.

FØRPREMIERE:
𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐋𝐢𝐞𝐬 𝐁𝐥𝐞𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 - 𝟏𝟓. 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐤𝐥. 𝟐𝟎:𝟑𝟎
En elektrisk og actionfylt kjærlighetshistorie om den tilbaketrukne Lou (Kristen Stewart) som bor i en liten by i New Mexico. Den ambisiøse bodybuilderen Jackie (Katy O'Brian) er på gjennomreise, på vei til et bodybuilder-mesterskap i Las Vegas, når de to faller for hverandre. Kjærligheten deres bringer dem imidlertid ikke bare nærmere hverandre, men trekker dem også dypt inn i Lous families kriminelle nettverk. Sammen må Lou og Jackie takle en rekke voldelige sammenstøt for å være sammen.

FØRPREMIERE:
𝐄𝐧 𝐊𝐯𝐢𝐧𝐧𝐞 𝐢 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 - 𝟏𝟔. 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐤𝐥. 𝟏𝟗:𝟎𝟎
Transkvinnen Tekla stakk av fra familien i Georgia til Istanbul – og forsvant. Nå har tanten, den pensjonerte læreren Lea, bestemt seg for å finne henne. Med seg har hun den unge nabogutten Achi, som sier han har adressen til Tekla og kan hjelpe med letingen. Sammen reiser de til Istanbul - en yrende og fargesprakende metropol der alt kan skje. Men hvordan finner man noen som ikke vil bli funnet i en by med 15 millioner innbyggere?

𝐀𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐮𝐬 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬 - 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞𝐩𝐫𝐢𝐬 𝟏𝟎𝟎 𝐤𝐫!
En kveld i en nesten helt tom leilighetsblokk i London har Adam et møte med den mystiske naboen Harry, som vil endre rytmen i Adams hverdag. Etter hvert som forholdet utvikler seg mellom dem blir Adam opptatt av minner fra fortiden. Han drar tilbake til byen han vokste opp i, der han finner foreldrene sine boende i barndomshjemmet, akkurat som de gjorde da de døde, 30 år tidligere.

𝐇ø𝐫 𝐡𝐞𝐫`𝐚! - 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞𝐩𝐫𝐢𝐬 𝟏𝟎𝟎𝐤𝐫!
Endelig sommerferie! Det eneste tenåringen Mahmoud ønsker seg er en avslappende sommer uten mas. Men så kommer onkel Ji på besøk fra Pakistan. Og hvem tror du får ansvaret for å være hans Oslo-guide? Jo, Mahmoud selvfølgelig. Og ikke nok med det, lillebror Ali har en hemmelighet som snur hele tilværelsen på hodet. Sommerferieplanene går med andre ord ikke på skinner...

Vi gleder oss til å se dere. Velkommen! 🍿🤩