GHOST: RITE HERE RITE NOW | Konsertfilm 20. & 22. juni på Ringen kino

Se den i Kristiansand S

GHOST

💥 Konsertfilmen RITE HERE RITE NOW av GHOST kan du se 20. og 22. juni på Ringen kino 💥

Torsdag 20.juni, kl. 20:30 - 18 års aldersgrense
Fredag 21.juni, kl. 18:00 - 18 års aldersgrense 
Lørdag 22.juni, kl. 17:45 - 15 års aldersgrense
Lørdag 22.juni, kl. 20:30 - 15 års aldersgrense
Søndag 23.juni, kl. 18:00 - 18 års aldersgrense
Mandag 25.juni, kl. 17:30 - 18 års aldersgrense

Følg Facebook-arrangementet her

 

🎬Om konsertfilmen: 

Den er filmet over to utsolgte konserter på den hellige Kia Forum i Los Angeles. RITE HERE RITE NOW fordyper seerne fullstendig inn i melodramaet til det berømte live-ritualet som har bidratt til at Sveriges fremste teatralske rockegruppe vant GRAMMY-pris, og regjere over topplister verden over.

RITE HERE RITE NOW er imidlertid så mye mer enn en konsertfilm. GHOSTs debutfilm kombinerer live forestillinger fra de to siste kveldene av bandets RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023 med en narrativ historie som plukker opp tråder fra bandets langvarige webisode-serie. Resultatet er en helt unik fabelaktig blanding av favoritter fra alle fem av GHOSTs album samt den RIAA-platincertifiserte "Mary On A Cross" og mer er vevd sammen med sølvduebutene til noen ansikter som er kjent for bandets legioner av fans - alle som interagerer bak kulissene med GHOSTs Papa Emeritus IV, mens hans fremtid og skjebne ligger i Ministriets hender. 

Enten du er en hengiven disippel som ønsker å gjenoppleve verdifulle minner om GHOSTs live-spektakkel eller blant de nysgjerrige uvitende, vil RITE HERE RITE NOW sette deg rett der. 

Legg vekk telefonene og lev i øyeblikket - mens en skygge av usikkerhet henger over deg - helt betatt og i makten til denne eksepsjonelle, men intime kinopportrettet av GHOST.