GHOST: RITE HERE RITE NOW | Konsertfilm 20. & 22. juni på Lagunen kino

Se den i Kristiansand S

GHOST

💥 Konsertfilmen RITE HERE RITE NOW av GHOST kan du se 20. og 22. juni på Lagunen kino 💥

 

Følg Facebook-arrangementet her

 

🎬Om konsertfilmen: 

Den er filmet over to utsolgte konserter på den hellige Kia Forum i Los Angeles. RITE HERE RITE NOW fordyper seerne fullstendig inn i melodramaet til det berømte live-ritualet som har hjulpet Sveriges fremste teatralske rockegruppe til GRAMMY-pris, samt regjere over topplister verden over. 

RITE HERE RITE NOW er imidlertid så mye mer enn en konsertfilm. GHOSTs debutfilm kombinerer live forestillinger fra de to siste kveldene av bandets RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023 med en narrativ historie som plukker opp tråder fra bandets langvarige webisode-serie. Resultatet er en helt unik fabelaktig blanding av favoritter fra alle fem av GHOSTs album samt den RIAA-platincertifiserte "Mary On A Cross" og mer er vevd sammen med sølvduebutene til noen ansikter som er kjent for bandets legioner av fans - alle som interagerer bak kulissene med GHOSTs Papa Emeritus IV, mens hans fremtid og skjebne ligger i Ministriets hender. 

Enten du er en hengiven disippel som ønsker å gjenoppleve verdifulle minner om GHOSTs live-spektakkel eller blant de nysgjerrige uvitende, vil RITE HERE RITE NOW sette deg rett der. 

Legg vekk telefonene og lev i øyeblikket - mens en skygge av usikkerhet henger over deg - helt betatt og i makten til denne eksepsjonelle, men intime kinopportrettet av GHOST.