Eksklusiv førpremiere: KONVOI - med besøk av regissør og skuespilller

Se den i Horten

Konvoi

Tirsdag 19. desember ruller vi ut den røde løperen og inviterer til en eksklusiv førpremiere på den norske storfilmen KONVOI! Regissør Henrik Dahlsbakken og skuespiller Jon Ranes introduserer filmen.

OM FILMEN
«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.

Sommeren 1941 virket Hitlers krigsmaskin ustoppelig. Etter å ha underlagt seg store deler av Europa, invaderte Tyskland nå Sovjetunionen. De allierte ble tvunget til å hjelpe. Konvoier av lasteskip ble fylt til randen med krigsmateriell og begynte den farefulle ferden fra Island til Murmansk og Arkhangelsk.

I Konvoi følger vi et norsk lasteskip på den dramatiske reisen. Under ferden splittes konvoien og de blir overlatt helt til seg selv. Uten noe form for militær bakgrunn står mannskapet nå ansikt til ansikt mot den tyske krigsmaskinen i det iskalde Nordishavet. Under ustoppelig angrep kjemper det unge mannskapet en kamp med livet som innsats for å få lasten frem, få en slutt på krigen og få komme hjem.

Konvoi er en stjernespekket krigsfilm med Tobias Santelmann, Anders Baasmo og Heidi Ruud Ellingsen i de bærende rollene.
Filmen er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.

KONVOI har ordinær premiere 25. desember