Thor: Love and Thunder
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 58 min
Regi
Taika Waititi
Rollebesetning
Chris Hemsworth
Natalie Portman
Tessa Thompson
Christian Bale
Taika Waititi
Originaltittel
Thor: Love and Thunder
Sjanger
Action
Eventyr
Begrunnelse for aldersgrense
Filmen har en humoristisk grunnstemning. Den inneholder flere voldsomme kamphandlinger i et tydelig fantasiunivers. Enkelte scener har skremmende skikkelser og kortvarige skrekkeffekter. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.
Se mer
Se tider

Thor: Love and Thunder

I Thor: Love and Thunder fra Marvel Studios slår tordenguden (Chris Hemsworth) seg sammen med Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og eksen Jane Foster (Natalie Portman) for å møte Gorr the God Butcher (Christian Bale).

I «Thor: Love and Thunder» fra Marvel Studios finner tordenguden (Chris Hemsworth) seg på en unik reise - en søken etter indre fred. Men Thors pensjonisttilværelse blir avbrutt av Gorr the God Butcher (Christian Bale), som har sverget på å utrydde alle guder. For å bekjempe trusselen, får Thor hjelp av Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og ekskjæresten Jane Foster (Natalie Portman). Sammen legger de ut på et kosmisk eventyr for å avdekke mysteriet rundt Gorr the God Butchers og stoppe ham før det er for sent.


Filmen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.
Vis mer
Showtimes for Thor: Love and Thunder
Velg hva du vil se
Velg hva du vil se
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt