The Lighthouse
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
1 time 50 min
Regi
Robert Eggers
Rollebesetning
Willem Dafoe
Robert Pattinson
Sjanger
Skrekkfilm
Drama
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en dyster stemning. Den inneholder enkelte voldshandlinger og skildringer av hallusinasjoner med skrekkelementer og seksuelle innslag. Den får derfor 15-årsgrense.
Se mer

The Lighthouse

Regissøren av The Witch er tilbake med en ny skremmende filmopplevelse. To fyrvoktere på en avsidesliggende øy begynner å miste grepet om virkeligheten etter hvert som isolasjonen setter sitt preg på dem. Er fyrhuset hjemsøkt av onde krefter, eller er det deres egne hemmeligheter som holder på å drive dem til vanvidd? Denne Oscar-nominerte filmperlen roses av kritikerne, og går sin seiersgang på filmfestivaler og kinoer verden over.

"En hypnotiserende historie" - Terningkast 6, Filmpolitiet
"Et kunststykke" - Terningkast 6, Kinomagasinet
"Et formidabelt mesterverk" - Terningkast 6, Bergens Tidene
"Slik skal en ekte skrekkfilm være" - Terningkast 5, Dagbladet
"Jeg kan love deg at du ikke har sett maken" - Terningkast 5, Aftenposten
"Intenst og skremmende" - Terningkast 5, Stavanger Aftenblad
"Utsøkt fotografert" - Terningkast 5, Adresseavisen

Regissøren av The Witch er tilbake med en ny skremmende filmopplevelse. To fyrvoktere på en avsidesliggende øy begynner å miste grepet om virkeligheten etter hvert som isolasjonen setter sitt preg på dem. Er fyrhuset hjemsøkt av onde krefter, eller er det deres egne hemmeligheter som holder på å drive dem til vanvidd? "Robert Pattinson shines in sublime maritime nightmare" - The Guardian "Made with extraordinary skill" - Variety "The Lighthouse is one of the best films of the year" - New York Post "A masterful cinematic experience" - Dread Central "It has the feel of watching someone else's nightmare" - RogerEbert.com
Vis mer