Familieforestilling m/ regi- og skuespillerbesøk: Flukten over grensen

Flukten over grensen

Familievisning m/ regi- og skuespillerbesøk: Flukten over grensen

Vi inviterer til familievisning på premiefilmen "Flukten over grensen" lørdag 15. februar kl. 14:00 på Drammen Kino!

Vi får storfint besøk av Regissør Johanne Helgeland og barneskuespillerene Samson Steine og Henrik Siger Woldene som har hovedroller i filmen! 

FOG

Flukten over Grensen

  Vi inviterer til familievisning på premiefilmen "Flukten over grensen" lørdag 15. februar kl. 14:00 på Drammen Kino!

  Vi får storfint besøk av Regissør Johanne Helgeland og et par av barna i hovedrollen! 

  Følg arrangementet på Facebook! 

  Det er desember 1942, og fire barn er på flukt. Sarah og Daniel er jøder og skal sendes ut av landet. De har gjemt seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert. Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner. Gjennom snøtunge skoger flykter de fire barna fra tyske soldater. Målet er å komme seg til Sverige. Det blir en flukt på liv og død. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis. Men hvem kan de egentlig stole på?

  Vi har fortalt historiene igjen og igjen, på film, bøker i aviser, men alltid for voksne. Endelig kommer en film fra krigen for hele familien. Flukten over grensen er en spenningsfilm om tillit og vennskap, om frykt og om stort mot hos små mennesker.

  Suksessforfatter Maja Lunde har selv skrevet manus til Flukten over grensen. Filmen er basert på hennes prisvinnende bok fra 2012 og er spennende, rørende og tankevekkende historie basert på historiske hendelser.