Hei:  
 


Silje Salomonsen i Hjelperytteren

Hjelperytteren

  • Premiere: 30. august
  • Drama / Sort komedie
  • 9 år
  • 1 t. 23 min.

et humoristisk skråblikk på hvordan vi hyller våre idrettshelter, men lar de stå alene når det stormer som verst

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Hjelperytteren
Aldersgrense: 9 år
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2019
Begrunnelse: Denne filmen har en tematikk som kan virke forvirrende for barn under 9 år. I tillegg inneholder den en kortvarig dramatisk hendelse som kan virke urovekkende på yngre barn, derfor får filmen aldersgrense 9 år.

Tidligere proffsyklist Kimberly ‘Kim’ Karlsen (39) har nettopp holdt pressekonferansen der hun innrømmer bruk av prestasjonsfremmende medikamenter gjennom store deler av karrieren. Det som Kim håper skal være et punktum for flere år med løgner og bedrag, viser seg å bare være starten på en lang utfortur. Nå rakner alt: Karrieren, ryktet, familien og ikke minst selvtilliten.

I et forsøk på å stable livet på beina igjen følger vi Kim gjennom selvransakelse, mindfulness-øvelser og ikke minst, arbeidet med den angrende selvbiografien.
Filmen gir et humoristisk skråblikk på hvordan vi omfavner våre idrettshelter, men lar de stå alene når det stormer som verst.

Medvirkende: Silje Salomonsen, Espen Klouman Høiner, Kjersti Tveterås, Agnes Kittelsen, Nader Khademi, Rachel Cohen, Henriette Steenstrup