Hei:  
 


Sorry to Bother You

Sorry to Bother You

  • Premiere: 23. november
  • Komedie / Sci-Fi
  • 12 år
  • 1 t. 50 min.

Destiny´s calling!

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Sorry to Bother You
Regi: Boots Riley
Aldersgrense: 12 år
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2018
Begrunnelse: Enkelte lite nærgående seksuelle skildringer, scener med opptøyer og skikkelser som kan virke skremmende på barn, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

I en alternativ nåtidsversjon av Oakland oppdager telefonselgeren Cassius Green en magisk nøkkel til personlig suksess. Han blir «power seller» og vikles inn i en makaber og materielt blendende verden. Pengene flyter, og det tar ikke lang tid før garasjen til onkelen i forstaden byttes ut med en lekker sentrumsleilighet fylt av luksusmøbler og dyre dresser.

Men oppsvingen i Cassius’ karriere får alle varsellamper til å blinke hos kjæresten Detroit, en fattig performancekunstner i et hemmelig kunstnerkollektiv. Når venner og kolleger lader opp til demonstrasjon, lar Cassius seg blende av den kokain-sniffende og utagerende direktøren Steve Lift som tilbyr ham en kosmisk mengde penger for å ta karrieren et steg videre.

SORRY TO BOTHER YOU var sommerens store snakkis i USA. En svart satire fra hiphoper og regissørdebutant Boots Riley som med humor og energi har laget en film du ikke har sett maken til!

Medvirkende: Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Omari Hardwick, Terry Crews, Danny Glover, Steven Yeun, Armie Hammer