Hei:  
 


Gavekort

 

Hvordan kan jeg betale med gavekort på nett?
For å betale med gavekort, må man velge antall billetter og huke av for "betale med gavekort". Fyll ut gavekortnummer og pinkode for å betale med gavekortet (dette står oppgitt bak på ditt gavekort). Gavekort ikke kan benyttes til kjøp av nye gavekort.

Jeg ønsker å betale med både gavekort og bankkort på samme transaksjon. Er dette mulig?
Du kan fint betale med både gavekort og bankkort på samme bestilling. Huk av for "betale med gavekort" og skriv inn ditt gavekortnummer og pinkode. Gavekortet ditt blir belastet, og du blir deretter sendt videre for å velge sitteplasser i salen. Til slutt kommer du til nettbetaling via bankid hvor du kan betale resterende beløp.

Jeg finner ikke pinkoden til mitt gavekort. Hva gjør jeg?
Pinkoden finner man bak skrapefeltet på gavekortet.
Har du et gavekort som ble kjøpt før oktober 2015, står din pinkode oppgitt i omslaget som følger gavekortet. Har du spørsmål angående ditt gavekort, vennligst fyll ut kontaktskjema under, og vi vil hjelpe deg så raskt som mulig.  Din henvendelse vil bli behandlet i tidsrommet mandag til fredag mellom 09.30 og 15.30. Beregnet svartid er 2 til 5 arbeidsdager. Har du gavekort i papirform (tilsendt på epost eller printet ut) trenger du ikke fylle inn pinkode.

Jeg har et elektronisk gavekort på epost, og finner ikke pinkode. Hva gjør jeg?
Du trenger ikke fylle inn feltet med pinkode, la det være åpent, og trykk "neste". Du kommer da videre inn til salkartet for å velge seter, før du fullfører bestillingen.

Jeg forsøker å bruke gavekort, men får ikke valgt sete. Hva gjør jeg?
Du må trykke "neste" etter at du tastet inn gavekortnummer og pinkode. Da kommer du videre til salkart og kan velge hvor du vil sitte før du fullfører bestillingen. Har du allerede forsøkt å trykke "neste" og ikke fått valgt seter, må du fylle inn kontaktskjema under og vi vil svare deg så fort som mulig. Legg gjerne ved skjermbilde av det du du får opp på din skjerm, slik at vi lettere kan se hvor problemet ligger.

Hvor lenge er utløpsdatoen på gavekortene?
Alle våre gavekort har en varighet på ett år. Utløpsdatoen står oppgitt på selve gavekortet og i omslaget.

Fant du ikke svaret på det du lurte på?
Vennligst fyll ut kontaktskjema under. Din henvendelse vil bli behandlet i tidsrommet mandag til fredag mellom 09.30 og 15.30. Beregnet svartid er 2 til 5 arbeidsdager.

Bestilling av gavekort gjør du her