Hei:  
 


De urørlige (Intouchables)

Rullestolbruker og/eller ledsager

 

Rullestolbrukere:
Vi har egne områder i salene beregnet på rullestoler. Disse kan reserveres ved å benytte skjemaet under eller ved å kontakte kundeservice på telefon 99432000. Billetter må hentes på den kinoen du har reservert til, og senest 30 minutter før filmstart.

Hvordan vet jeg om det er ledig rullestolplass?
Du kan se om det er ledige rullestolplasser ved søke opp forestillingen her på nettsidene. Velg forestilling, fyll inn en voksenbillett og velg neste for å se en oversikt over salen. Rullestolplassene er merket blått.

Hvordan får jeg bestilt billetter med ledsagerbevis, eller en rullestolplass?
For å reservere rullestolplass eller ledsagerbillett kan du fylle ut skjema under og vi vil svare deg så raskt som mulig. Du kan også hendvende seg direkte på en av våre kinoer. Hvis din bestilling haster, anbefaler vi deg å ringe kundeservice i deres åpningsstid på telefon 99 43 20 00.

Våre åpningstider er:
Mandag - lørdag: kl. 11.00-18.00 
Søndag: kl. 12.00-18.00
Helligdager: kl. 12:00 - 16:00

Fant du ikke svaret på det du lurte på?
Vennligst fyll ut kontaktskjema under. Din henvendelse vil bli behandlet i tidsrommet mandag til fredag mellom 09.30 og 15.30. Beregnet svartid er 2 til 5 arbeidsdager.

Ledsager?
Ledsager og evnt annet følge plasseres nærmest mulig rullestolbrukerenDu blir sendt til forsiden når du har trykket på send-knappen.

Alle rullestolbrukere og personer med ledsagerbevis kan reservere billetter hos kundeservice.

Telefon: 994 32 000
Mandag - lørdag: kl. 11.00-18.00
Søndag: kl. 12.00-18.00
Helligdager: kl. 12:00 - 16:00

Man kan også kjøpe billetter på en av våre kinoer til alle forestillinger.

Ledesagerbevis
Alle med ledsagerbevis har rett til én fribillett. Ledsagerbevis utstedes av bydelen man tilhører. Ledsagerbevis fra resten av landet er også gyldig. Den funksjonshemmede betaler full pris og ledsager får én fribillett.

Legitimasjon
Gyldig alderslegitimasjon eller trygdekontorets legitimasjon.

Billettene må hentes senest 30 min før filmstart i kisoken på den aktuelle kinoen. Både ledsager og eier av ledsagerbeviset på være tilstedet for å hente ut billettene.

Husk
Reservasjon på internett blir besvart mandag til fredag i tidsrommet 09.00-15.30. Ønsker du å reservere for helgen, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon i åpningstiden.