Hei:  
 


Fra Balkongen 1480x500

Fra Balkongen: Med regissørbesøk

Nye muligheter for å se FRA BALKONGEN med regissørbesøk! Ole Giæver er tilstede og svarer på spørsmål etter vising av FRA BALKONGEN på Klingenberg kino tirsdager (og mandag 21. august) kl. 18:30.

Sommeren er over, paraplydrinken er satt på hylla og tiden for å dra på kino og nyte god film er endelig her. Gikk du glipp av FRA BALKONGEN i sommermånedene, har du nå mulighet til å både se filmen og møte regissør Ole Giæver.

FRA BALKONGEN er en morsom og treffende film om det å være menneske i dag. Regissør Ole Giæver vever sammen ulike elementer til en forfriskende filmopplevelse, som inviterer deg til å tenke gjennom hvorfor du ble den du ble og hvor veien går videre.

Responsen fra publikum etter visninger av FRA BALKONGEN er overveldende:
- Utrolig sjarmerende.
- Dypt bevegende.
- En universell fortelling om hvordan det føles å være et moderne menneske.
- Nydelig og tankevekkende.
- En kjempeflott hyllest til livet!

FRA BALKONGEN tar deg med gjennom 12 måneder i livet til Ole Giæver og familien hans i Brochmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorda, Universet. Du får være med på hverdagsliv og høytider, usensurerte tankesprang, minner, fantasier og undring over livets store og små spørsmål. Tida går så alt for fort. Men hva hvis du tar en liten pause fra hverdagslivet, setter deg ned et sted med utsikt til verden og spør deg selv: Når sluttet jeg å drømme om hvem jeg skulle bli og bare ble den jeg er?

Dette er Ole Giævers tredje spillefilm. Som hans to tidligere filmer hadde også FRA BALKONGEN sin premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin. Hans forrige film MOT NATUREN ble en kritiker- og publikumssuksess når den gikk på kino i 2014.

«Morsom & lekende» - NRK P3 Filmpolitiet

«Smart & oppfinnsom - uten forfengelighet» - Screen

«Hudløs ærlighet» - Filmmagasinet

«Ole Giævers beste film» - Montages

«En reise gjennom livet og hva det vil si å være menneske. Ole Giæver ser tvers igjennom hver og en av oss» - Cineuropa