Hei:  
 


St. Peter's And The Papal Basilicas Of Rome

  • Premiere: 14. juni
  • A
  • 1 t. 30 min.
Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: St. Peter's And The Papal Basilicas Of Rome
Aldersgrense: A
Språk: italiensk
Egnethet: A

Vi viser St. Peter's And The Papal Basilicas Of Rome på Gimle Kino tirsdag 14. juni kl. 18:00.

The Papal Basilicas of Rome er en usedvanlig unik kino opplevelse som kombinerer historie, åndelighet, arkitektur og kunst.

I denne filmen får du se bilder som aldri før har blitt vist! Du får se underverkene av de de fire pavelige basilikaene i Roma på det store lerretet, takket være de mest avanserte opptaksteknologier. St. Peters, Laterankirken, St. Mary Major og St. Paulus utenfor murene, og kunstverkene bevart der. Dette en unik opplevelse basert på det ekstraordinære visuelle systemet og publikummet vil bli satt i direkte kontakt med verkene, som om du kunne røre dem.

Med sine ledenskapelige synspunkt og engasjerende historier vil ekspertene bidra til at publikummet oppdager de skattene som er bevart inne i basilikaene. Antonio Paolucci, direktør for Vatikanmuseene, leder oss gjennom San Peters og viser oss skatter av den mest kjente kirken i kristendommen. Paolo Portoghesi, den internasjonalt anerkjente arkitekten, tar oss gjennom historien til Laterankirken. Claudio Strinati, en berømt historiker, forteller om underverkene i basilikaen St. Mary Major. Micol Forti, direktør for samtidskunst i Vatikanmuseene, leder oss gjennom St. Paulus utenfor murene.