Hei:  
 


Salutleie

Velkommen til Nordisk Film Kino Kristiansund - og konferansesenter
Kurs, konferanse eller kick-off? Nordisk Film Kino Kristiansund- og konferansesenter har en sal som passer for din bedrift. Velg mellom 2 saler, 1 konferansesal og 1 møterom. Vi tilbyr den beste kvalitet innen lyd, bilde og komfort. Vestibylen passer utmerket som sosial møteplass og pauser, for servering og utstillinger.

Nordisk Film Kino Kristiansund- og konferansesenter ligger midt i sentrum av Kristiansund, og i umiddelbar nærhet av gågate, kjøpesenter, taxisentral og flere hoteller.

Profilering
Vi kan sørge for rød løper, fakler og god kinostemning. Salen og kinoens digitale skjermer kan dekoreres med din bedrifts profi lering. Snakk med oss, og vi vil imøtekomme dine ønsker og behov.

Filmvisning
Hva med å avslutte konferansen med en god film eller invitere forretningsforbindelser/ansatte på en eksklusiv visning, gjerne servert med mat og drikke i forkant?
Vi har til enhver tid et utvalg av eksklusive førpremierer i tillegg til vårt ordinære kinoprogram. Ta kontakt med oss for en oversikt over tilgjengelige filmer!

Servering
Sammen med vår samarbeidspartner tilbyr vi mat og drikke, fra enkle smørbrød til mer eksklusive menyer. Vi tilpasser menyen etter deres ønsker.

Pris for leie av sal, konferanse- og møterom på forespørsel
Kinosal
Helan – stor sal 330 seter
Inneholder følgende:   
- Helan med standard AV- utstyr (Projektor i sal, talerstol, lydanlegg)

Kinosal
Halvan – liten sal 59 seter

Konferansesal
Klubba – 220 kvm inntil 130 plasser i klasseromoppsett
Inneholder følgende:   
- Klubba med standard AV- utstyr (Projektor i sal, talerstol, lydanlegg)

Møterom
Heinsa - 60 kvm inntil 30 plasser

Annet
Vestibyle 180 kvm

Kontakt
Vi skreddersyr en løsning som passer perfekt for din bedrift.
Kontakt booking i dag for et tilbud:
booking@kristiansund.kommune.no
eller tlf. 71 57 46 73.