.

Barnefilmfestivalen inviterer til bursdagsfest lørdag 29. april!

Ta med familien på en gedigen bursdagsfeiring av Barnefilmfestivalens 20 års jubileum! Festivalen inviterer hele Kristiansand til jubileumsfest lørdag 29. april. Kristiansand kino og gaten foran kinoen pyntes til fest. Det blir morsomme aktiviteter utenfor kinoen og overraskelser i salene! Aktiviteter fra kl. 12.00 - 15.00. Filmvisninger fra kl. 11.45 - 18.30. Og kinobillettene koster kun kr 65,-!

Barnefilmfestivalen arrangeres 25. - 30. april. KLIKK HER for å se hele filmprogrammet!

GRATIS KAKE OG IS
Alle inviteres på bursdagskake fra nyåpnede Edgars bakeri, Is fra Hennig Olsen og festivallunsj fra Fiskeeksperten Reinhartsen. Vi anbefaler å komme tidlig for å få med seg godsakene! Første-mann-til-mølla.

NORGESPREMIERE PÅ «LÆRER FROSK»
Det blir filmer for både store og små barn fra kl. 11.45 til 18.30. Spesielt vil vi trekke frem Norgespremieren til LÆRER FROSK. Filmen er opprinnelig fra Nederland og ble kåret til «Årets barnefilm» i 2016. Nå er den dubbet til norsk og vises for første gang i Norge kl. 14.00, lørdag 29. april i sal 1 (billetter 65,-). Det vil være celebert besøk av skuespillere og regissør og kan garantere en utrolig flott og ikke minst morsom filmopplevelse.

MØT FIGURER FRA FILMENE
I bursdagsselskapet kommer også Frøken Kanin og Løveungen, Elleville Elfrid og Henrik, pluss mange andre skuespillere og filmskapere som står bak de flotte filmene som vises på festivalen.

MOROA FORTSETTER SØNDAG
Festivaluken avrundes med SUPERSØNDAG kl. 14.00, søndag 30. april. Barnefilmfestivalens populære helårskonsert byr denne dagen på Norgespremieren på MILO – MÅNENS VOKTER og konsert med SUPERBANDET (billett 100,-). Klikk HER for å lese mer om SuperSøndag