Hei:  
 


Billetter

Her finner du diverse info om bestilling av billetter

Hvordan får jeg billetter til en forestilling?
Billetter kjøper du på nettsiden, eller på kinoen du ønsker å se film ved. Det er ikke mulig med billettreservasjon via telefon.

Hvorfor finner jeg ikke billetter til en film jeg vil se?
Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter. Filmene våre vurderes og programmeres ut i fra besøkstall, og kun for én uke av gangen. Hvis du ønsker å se en forestilling lengre frem i tid, og dette ikke ligger på nettsiden, er dette ofte grunnen.

Når legges salget ut for filmer?
Alt av informasjon om forslag og salg av billetter blir publisert på våre nettsider. Hvis det ikke ligger ute, har vi enda ikke fått noe informasjon om denne filmen. Følg med her på nettsidene våre hvor vi også poster nyheter daglig.

Hvorfor finner jeg ikke barnebillett på filmer som har aldergrense 12 år og oppover?
Grunnen til at det ikke er barnepris på disse filmene, er at de ikke er kategorisert som familie/barnefilm. Man får barnepris på de filmer som er kategorisert som familie/barnefilm, og dette gjelder for filmer opp til aldersgrense 9 år. Alle barn må ha egen billett og barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år.

Babykino:
Spedbarn opp til 1 år går gratis.