Hei:  
 


Ryan Gosling og Emma Stone i La La Land

Gratis utekino i Lystlunden

Horten Kino inviterer til utekino lørdag 19. august kl. 20:00 i den flotte parken vår. Vi viser filmen som vant 7 Golden Globes og 6 Oscarer(!!), La La Land. En film som handler om å følge drømmene sine og vi ønsker dere hjertelig velkommen til en kveld i parken hvor vi fokuserer akkurat på dette.

 

Følg arrangementet på Facebook!

Filmvisninger er satt til klokken 21:00, men vi er avhengig av at det ikke er for lyst. Visningen er væravhengig, men vi snurrer film selv ved litt regn. Husk å kle dere etter været og ta med noe godt å sitte på. Vi selger kioskvarer og tar både kort og kontant.

Velkommen!

Om filmen:

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

Medvirkende: Emma Stone, Ryan Gosling