Hei:  
 


Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

  • Premiere: 31. mars
  • Action / Drama / Krim
  • 12 år
  • 1 t. 47 min.

Scarlett Johansson i actionfilmen basert på det verdenskjente manga- og animefenomenet

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Ghost in the Shell
Regi: Rupert Sanders
Aldersgrense: 12 år
Språk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2017
Begrunnelse: Filmen har en gjennomgående mørk stemning og inneholder actionpreget vold. Da dette foregår i et tydelig science fiction-univers, får filmen aldersgrense 12 år.

En kyboragent forsøker å stanse en hacker som truer med å ødelegge verdensordenen. Live action-versjon av det verdenskjente manga-og animefenomenet, med Scarlett Johansson i hovedrollen.

Kyborgagenten Major er konstruert for å være det ultimate våpenet. Det eneste som er igjen av det mennesket hun en gang var, er hjernen. Resten er kunstige, høyteknologiske kroppsdeler. Hennes avdeling, Seksjon 9, jakter på cyberkriminelle og hackere. Når noen systematisk begynner å ta ansatte i mektige Hanka Robotics av dage, kommer hun på sporet av en livsfarlig hacker som sprer frykt og terror. Samtidig begynner hun å huske detaljer fra sitt tidligere liv. Er hun kanskje tettere knyttet til cyberterroristen enn hun tror - og finnes svaret gjemt et sted dypt inne i sjelen hun trodde hun hadde mistet. Det legendariske anime- og mangafenomenet, Ghost in the Shell, er nå blitt spillefilm, med Scarlett Johansson i hovedrollen. En fantastisk actionopplevelse, som sprenger grensene for 3D på kino.

Medvirkende: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Michael Wincott, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche