Paragraphs

Kinobursdag

Kinobursdag på Bergens nye superkino

Bursdagen er ikke hvilken som helst dag. Det er en viktig dag som er super å feire sammen med venner på kino. Vi garanterer en filmopplevelse utenom det vanlige, for både bursdagsbarn og venner. 

Kinobursdager med bespisning starter ca. en time før forestillingen. Ved noen kinoer vil det være muligheter for omvisning i kinohuset, men dette avhenger av antall gjester i hus, og må avtales på forhånd.

 

På Nordisk Film Kino Lagunen har vi to pakker:

  1. Billett, popcorn (barnebeger), drikke og millions-rør for kr.189,- pr. barn. Prisen er 199,- pr. barn ved 3D-film. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til 25,- pr. brille. Vi har muligheten til å holde bursdag for inntil 30 barn. 
  2. Mat, billett, popcorn (barnebeger), drikke og millions-rør for kr. 259,- pr. barn. Ved 3D-film gjelder tilleggspris her også på kr.25,- pr. barn.

 

Praktisk informasjon:

Frist for å booke bursdag er 14 dager før ønsket dato. Dere kan velge mellom ulike typer pizza fra Egon. Barna får brus til popcorn filmen, og vann serveres under maten. 

 

Informasjon vedrørende film på bursdagen:
Det er slik at man velger film fra filmrepertoaret. Kinoprogrammet blir publisert hver tirsdag (fra vi åpner 30.nov), og gjelder da til torsdagen etter. Alternativt kan dere velge film, men dette gjelder da spesifikke dager, og blir ikke en lukket visning, da kinosalen åpnes opp for resten av publikum.

 

Hvis dere lurer på noe mer, er det bare til å ta kontakt på 95 11 44 96 eller på e-post: lagunen [at] nfkino.no

 

Hjertelig velkommen – vi gleder oss til å ha dere på besøk!