Hei:  
 


Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra lager teater

  • Premiere: 27. oktober
  • Barnefilm / Familiefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 21 min.
Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Karsten og Petra lager teater
Regi: Arne Lindtner Næss , Aurora Langaas Gossé
Aldersgrense: Tillatt for alle
Språk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2017
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Barn og foreldre jobber iherdig med å få forestillingen klar i tide. Men problemene baller på seg. De behøver et større lokale, og ikke minst, et publikum! Og hva skal de gjøre når følgespotten som Karsten skaffet kortslutter alle lys? Den største utfordringen oppstår når Petra vrikker ankelen sin og ikke kan spille hovedrollen som lysnissemor. Tør Karsten å ta oppgaven på sparket, uten å ha øvd? Heldigvis kommer hjelpen fra uventet hold ...

Medvirkende: Oliver Dahl, Alba Ørbeck-Nilssen