Hei:  
 


Virtual Reality

Virtual Reality

Sjekk ut den splitter nye VR-loungen på Ringen kino!Loungen er spesialbygget til å levere opplevelser i virtual reality, og gjestene dras inn i den teknisk simulerende verden, som føles ganske virkelig.

Med det siste nye innen VR-teknologi fra HTC Vive, Oculus Rift og SONY samt spennende innhold fra den franske leverandør MK2, er det første gang i Norge, at et etablert brand innenfor filmproduksjon og kinodrift satser på VR. Det er Nordisk Film Kinos klare mål å være en førende leverandør av virtual reality-innhold og levere det i fysiske og tekniske rammer, som tilsvarer den høye kvalitet, som gjestene kjenner fra kinoopplevelsen.

Aldersgrense: 6 år. Barn under 10 år må være i følge med voksne (utvalgt innhold kan ha høyere aldersgrense).

ÅPNINGSTIDER
Mandag - fredag 17:00 - 22:00
Lørdag 12:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 22:00

Det er mulig å kjøpe forfriskninger og snacks som du kan ta med inn, vi har også alkoholservering i VR-loungen.

50 minutter: 100,-
Starter presis!

Rullestolbruker?
Det er en liten kant, veldig lik en dørstokk, for å komme opp på VR-poden. Du kan sitte i egen stol. Ledsagere er med inn gratis, men skal ledsager spille må man ha kjøpt egen billett.

AKTUELT INNHOLD

Cirque du Soleil, Inside the Box of Kurios
8 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: performance.
Bli med direkte på scenen i "Inside the Box of Kurios-Cabinet of Curiosities" fra Cirque du Soleil, som åpner et kabinett av kuriositeter av alle slags merkelige og fortryllende syn. Ta en tur inn i det mystiske og fascinerende universet som spiller med dine sanser og utfordrer din måte å se verden på. Kanskje er det bare en drøm?

VR-showet vant en Daytime EMMY®-pris for fremragende interaktive medier i 2016. Og i 2015 også en Proto Award for "Best Live Action Virtual Reality Experience".


Superhot VR
10 minutter. Alder: fra 13 år. Sjanger: gaming. Språk: Engelsk.
"Superhot" er et first person shooter-spill, hvor tiden bare beveger seg når du gjør det. Med sin hypnotiske gameplay og sin unike stiliserte grafikk legger Superhot noe nytt til den first person shooter-sjangeren. Det er ingen praktisk plasserte ammunisjon beredskapslager eller ekstra liv. Men til gjengjeld settes tiden på vent og se kulene kommer sakte krypende mot deg mens du rolig planlegger ditt neste trekk og lader våpenet ditt. Unngå kulene og tilintetgjør fiendene dine - et godt planlagt trinn om gangen.


Overview: Saturn
5 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: dokumentar. Språk: Engelsk
OVERVIEW er en historie som tar deg med på en reise gjennom kosmos - fra planetene i vårt eget solsystem og galakser bak Melkeveien. Filmregissør Paul Mezier og et team av forskere har brukt data fra det amerikanske romfartsselskapet NASA og The European Space Agency for å skape en realistisk og poetisk reise gjennom rommet.

Hvor stor er vår galakse? Hvor langt er vi fra solen? Hvordan føles det å være inne i en stjernetåke? Du kan nå svare på spørsmålene selv etter en tur inn i rommet. Oversikt er ikke bare en dokumentar, men også en sanntids simulering, som er blitt testet av ekte astronauter. Det er reisen til stjernene som vi alle drømmer om.


Little Prince VR
12 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: gaming.
I Little Prince VR-spillet, basert på den verdensberømte franske barnboken med samme navn, blir spillerne trukket inn i historien på en helt ny måte. Du blir både publikum og bidragsytere i historien og kan samhandle med de mange karakterene når du hjelper prinsen og hans trofaste følgesvenn, reven, på vei. Hjelp med å rengjøre vulkanene og grave opp baobabfrøene - og ikke glem å vanne rosen! Gjennoppbygg det ødelagte flyet av 3D-objekter og ta deretter kontroll over spillet som du hjelper den lille prinsen og reven på deres eventyrlige reise fra planeten til planeten i fortellingenes poetiske univers.


Fruit Ninja
5 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: gaming.
I Fruit Ninja-spillet må du være rask som en ninja når flyvende frukter suser imot deg. Hakk, spidd og hugg fruktene så fort du kan, men se opp for skjulte bomber som lurer rundt...

Fruit Ninja VR gir klassisk gameplay en veldig morsom ekstra dimensjon når virtual reality setter hele kroppen i spill. Grip sjansen til å oppgradere dine "ninja-skills", mens hele fruktkurven eksploderer rundt deg.


Invasion
5 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: gaming. Språk: Engelsk
​INVASION! er den ledende VR-produsenten Baobab Studios sitt første prisvinnende VR-spill.

INVASION! forteller den fargerike VR-animerte historien om to romvesener som drømmer om å ta over planeten, Jorden, og tilintetgjøre alt liv. Men det de ikke forventer er to små søte kaniner som er så klare for kamp. Du spiller en av kaninene, så på med labbene - og husk å se ned for å se fluffy kaninkroppen.


Life of Us (multiplayer)
8 minutter. Alder: fra 6 år. Sjanger: gaming.
Pust ild, svøm under vann, overlev i istid og svev over vulkanene mens du utvikler deg gjennom ulike skapningers kropper og leve gjennom millioner av år med evolusjon. "Life of Us" er et actionpakket, multi player VR eventyr som du opplever med en venn. Du følger spillets univers og utforsker planetens historien gjennom ulike stemmer, kropper og evner. Med originalmusikk av Pharell Williams.

Utvalgt for følgende festivaler og priser:
Festivals & Events, Sundance Film Festival, SXSW, Tribeca Film Festival, TED Vancouver, Sydney Film Festival, Lucid Realities at Phi Centre Montreal, SONAR Festival og Future of Storytelling