Hei:  
 


0818-STILLS-BI-Day16-010816.png

Blue Iguana

  • Premiere: 11. januar
  • Action / Komedie / Romantikk
  • 15 år
  • 1 t. 40 min.

​​Hovedrolle spilles av årets Oscar vinner Sam Rockwell.

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Blue Iguana
Regi: Hadi Hajaig
Aldersgrense: 15 år
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: England
Produksjonsår: 2018
Begrunnelse: Flere blodige draps- og voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

​​Hovedrolle spilles av årets Oscar vinner Sam Rockwell. Mest kjent fra sin fabelaktige rolle som politimann i «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri». Samme film vant også Amanda-prisen i år for kategori «Beste utenlandske film».

Fengselsfuglene Eddie (Sam Rockwell) og Paul (Ben Schwartz) er ute på prøve. De jobber for øyeblikket i en lokal New York restaurant. En dag dukker den karismatiske Katherine (Phoebe Fox) opp med et tilbud de ikke kan avslå. Ferden går til London og målet er å stjele den berømte diamanten «BLUE IGUANA». Små kriminelle Eddie og Pauls forbrytelser har ikke fått de store konsekvenser hittil og de har stort sett kommet seg unna med et skeivt smil, eller en dårlig vits.
​​
​​I London treffer de den harde undergrunnen ledet av den psykotiske lokale mafiasjefen Ferdinando. Her er det duket for en surrealistisk action komedie i beste «lock-stock» stil, fullstappet av retroelementer, svart humor, splatter, kruttrøyk og stor fare.

Medvirkende: Sam Rockwell, Amanda Donohoe, Ben Schwartz, Frances Barber, Simon Callow, Al Weaver, Phoebe Fox, Peter Ferdinando