Hei:  
 


Kinopriser og spesialpriser

 

Hvilke filmer inngår i dagtilbudet?
For oss er kvaliteten på det vi leverer viktig, uansett tid på døgnet. Derfor viser vi et bredt spekter av filmer også på dagtid. Vi har fast dagåpent på Colosseum, Ringen og Saga. I tillegg har vi et eget tilbud for pensjonister som heter Seniorkino. Dette er et veldig populært tilbud som er tilpasset et voksent publikum, og dette tilbys både på Colosseum, Gimle, Ringen, Saga og Symra. Til nybakte foreldre har vi Babykino som også er et veldig populært alternativ som inngår i dagsprisen.

Hvorfor er det høyere pris på Colosseum 1, Gimle og Vika kino?
Det er lang tradisjon i Oslo for å prise Colosseum 1 og Gimle høyere enn øvrige kinoer, nettopp på grunn av salenes særegenhet og den unike kinoopplevelsen du får her. Dette gjelder også Vika kino, som er den første av sitt slag i Norden.

Hvorfor er det forskjellige priser på hverdager og helg?
Vi har ledig kapasitet på hverdager og dagtid og derfor har vi mulighet til å imøtekomme behovet for rimeligere priser. Vi ønsker å opprettholde kvaliteten samtidig som vi kan tilby rimeligere priser der hvor det er mulighet for dette. Vi ser behovet for flere grupper i samfunnet, uansett alder og situasjon, med rimeligere pris og på bakgrunn av dette er denne prismodellen satt. Det er f.eks. med tanke på barnefamiliene at vi ønsket å holde en rimeligere pris på dagtid i helgene.

Babykino:
Spedbarn opp til 1 år går gratis.

Fant du ikke svaret på det du lurte på?
Send oss en e-post til post@nfkino.no. Din henvendelse vil bli behandlet i tidsrommet mandag til fredag mellom 09.30 og 15.30. Beregnet svartid er 4 til 7 dager.