Hei:  
 


ASBURY PARK_PRODUCTION IMAGE_VAN ZANDT_SPRINGSTEEN_SOUTHSIDE_PREMIERE.JPG

Asbury Park: Riot, Redemption, Rock 'N Roll

  • Premiere: 22. mai
  • 1 t. 56 min.

Steven Van Zandt, Southside Johnny Lyon og Bruce Springsteen returnerer til den legendariske scenen “Asbury Park”, den psykedeliske klubben hvor det hele startet. Du får se intervjuer og opptredener som aldri er vist før.

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:

“Asbury Park: Riot, Redemption, Rock n Roll” forteller historien om byen Asbury Park som har en lang og trøblete historie, og hvordan musikkens kraft kan forene et delt samfunn. En gang i tiden var Asbury Park en ettertraktet babeby men en enorm brann, foresaket av sivil uro for over 45 år siden, reduserte byen til å bli et spøkelse av det den en gang var. Byen var praktisk talt delt i to ved jernbanesporene som går igjennom byen. Med i ødeleggelsene til opprøret var den sangomsuste Westside-jazz- og bluesscenen, men opp av flammene reiste den ikoniske Jersey-lyden seg.

Steven Van Zandt, Southside Johnny Lyon og Bruce Springsteen returnerer til den legendariske scenen “Asbury Park”, den psykedeliske klubben hvor det hele startet. Du får se intervjuer og opptredener som aldri er vist før. Etter å ha vært stengt i over fire tiår er "Asbury Park" en perfekt tidskapsel av klubben som forente byen og det var en velfungerende smeltedigel for ungt talent. Nå, som Asbury Park nyter sin etterlengtede renessanse, er det musikken som har fått stedet tilbake fra de døde.

Denne store kinoopplevelsen inkluderer også bonus-features av opptak som aldri har blitt vist tidligere, da Van Zandt, Southside Johnny og Springsteen spiller en legendarisk konsert til en utsolgt Paramount Theatre. De spiller med fremtidens musikere i Asbury, en gruppe av 11 år gamle rockere som beviser at de kanskje er det beste som kommer i fra byen.