Hei:  
 


Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

  • Premiere: 27. september
  • Barnefilm / Familiefilm
Regi: Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune
Språk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2019

I Kaptein Sabeltann og den magiske diamant møter vi en solbrent jungelfyrste og hans dronning, en voldsom apehær og to unge sjørøvere på jakt etter en forsvunnet bror. Kapteinen og hans mannskap får med andre ord nok å stri med når de seiler av gårde på jakt etter den magiske diamant.

For å skape historien for lerretet har regissør Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune med seg noen av verdens beste animatører og karaktertegnere på laget – blant annet Carter Goodrich, som har tegnet barnekarakterene Sunniva, Pinky og Marco, Nicholas Nostbakken, som nylig jobbet på Spider-Man: Into the Spider-Verse, og animasjonsregissør Todor Iliev, som har lang rekke større utenlandske produksjoner bak seg. Mens animasjonens magiske kraft kommer til uttrykk i det visuelle, har Sol Heilo og Terje Formoe samarbeidet om å gi de kjente og kjære sangene ny drakt.

Medvirkende: Kyrre Sydness, Siri Skjeggedal, Leonard Eike, Tobias Santelmann, Jan Martin Johansen, Trond Fausa Aurvåg, Jonas Urstad, Kristoffer Olsen, Bartek Kaminski, Charlotte Frogner, Jon Øigarden, Ida Eike, Laila Goody, Niklas Gundersen