Hei:  
 


11.LORO1_Elena-Sofia-Ricci_03526_photo-by-Gianni-Fiorito.jpg

Loro

  • Premiere: 5. april
  • Drama
  • 15 år
  • 2 t. 30 min.

Filmen om den skandaløse Silvio Berlusconi - en dristig og kontroversiell spekulasjon på hva som kan ha skjedd bak lukkede dører, og en aktuell kommentar på utsvevelsene og galskapen hos de som lengter etter ubegrenset makt.

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Loro
Regi: Paolo Sorrentino
Aldersgrense: 15 år
Originalspråk: italiensk
Nasjonalitet: Italia
Begrunnelse: Flere scener med seksuelle handlinger kombinert med narkotikabruk, gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Livet til den skandaløse Silvio Berlusconi har i lang tid vært klar for filmatisering, og hvem bedre til å påta seg denne oppgaven enn den Oscar-vinnende regissøren av DEN STORE SKJØNNHETEN, Paolo Sorrentino, som her returnerer på spektakulært vis med en aktuell og unik film om en av vår tids mest beryktede politikere.

I LORO møter vi Berlusconi under en stormfull periode i hans karriere; hans ekteskap til sin andre kone skranter, og han har mistet sin formelle politiske makt. Men han er fortsatt en maktfaktor og en ruvende skikkelse i italiensk samfunnsliv og kultur. Sett gjennom den ambisøse småbykjeltringen Sergio, som aspirerer om et liv lik Berlusconis med ubegrenset tilgang på sex og makt, vises et samfunn hvor skjønnhet og rikdom betyr alt, og hvor moral har blitt en ettertanke.

LORO er en dristig og kontroversiell spekulasjon på hva som kan ha skjedd bak lukkede dører, og en aktuell kommentar på utsvevelsene og galskapen hos de som lengter etter ubegrenset makt. Til tilskuere sensitive for skildringer av overdreven rikdom og hedonisme – dere er herved advart.

Medvirkende: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio, Kasia Smutniak