Hei:  
 


DinaogHesten.jpg

Skammerens datter 2 - Slangens gave

  • Premiere: 15. mars
  • Fantasy / Eventyr
  • 1 t. 44 min.

Se den storslåtte filmatiseringen av Nordens største fantasy-boksuksess!

Originaltittel: Skammerens datter 2 - Slangens gave
Regi: Ask Hasselbalch
Språk: dansk
Nasjonalitet: Norge / Danmark
Produksjonsår: 2018

Dina har arvet sin mors overnaturlige evner, og legger ut på en farlig reise for å befri sin bror som er tatt til fange...

Dina har arvet sin mors overnaturlige og magiske evner. Hun kan se ondskapen i andres øyne, og hva de skammer seg over. Nå lever hun som flykting sammen med mor og bror Davin, og den landsforviste prinsen Nico. Når Davin og Nico tas til fange og sperres inne i den beryktede Sagisborgen, tvinges Dina ut på nye eventyr. En dag møter Dina en mystisk fremmed, Sezuan, som påstår at han er hennes far. Mot sin mors vilje, legger hun ut på en farefull ferd sammen med sin far for å befri fangene. Sezuan har evnen til å få folk til å se og tro på ting som ikke finnes, og Dina forstår at hun har de samme kreftene ...

Filmen får undertekster og materiell både på nynorsk og bokmål!

NYNORSK synopsis her:
Sjå den storslåtte filmatiseringa av Nordens største fantasy-boksuksess!

Dina har arva mora sine overnaturlege og magiske evner, og legg ut på ei farleg reise for å befri broren som er fanga i den berykta Sagisborgen..
Dina har flykta fra den onde Drakan, og søker tilflukt i Høylandet saman med mora, broren Davin, og den landsforviste prinsen Nico. Når Davin og Nico vert tekne til fange og fengsla i den berykta Sagisborgen, drar Dina ut på nye eventyr. Ein dag møter ho ein mystisk framand, Sezuan, som påstår at han er far hennar. Sezuan har evna til å få folk til å sjå og tru på ting som ikkje finst, og Dina forstår at ho har den same krafta. Krafta til å sjå vondskapen i andre sine auge, og kva dei skammar seg over Mot mora sin vilje, legg ho ut på ei farefull ferd saman med faren for å få fri fangane i borgen.

«Skammarens dotter 2 – Slangens gåve» er oppfølgjaren til «Skammarens dotter» frå 2015. Den byggjer på tredje bind i bokserien til Lene Kaaberbøl, om magiske evner, dragar og onde kongeriker, og har blitt sammenligna med fantasyuniverser som «Harry Potter».

Medvirkende: Rebekka E. Sattrup, Jakob Oftebro, Agnes Kittelsen, Dejan Cukic, Allan Hyde, Stina Ekblad, Mikkel Arndt, Søren Malling, Nicolas Bro.