Hei:  
 


Kinoreklame på lerret

Verdens sterkeste reklamekanal?

Reklame på kino er både ønsket og forventet. Hvilke andre reklamemedia gir en så god oppmerksomhet mot et kjøpesterkt publikum?

Kinobesøket har vært stabilt fordi selv opplevelsen på kino er særegen og unik. Dette til tross for at ny teknologi har kommet og ny teknologi vil komme. Det er dermed god grunn til å tro at kinobesøket også vil være stabilt fremover.

Media Direct Norge AS er et datterselskap av Nordisk Film Kino, vi står for salg og distribusjon av reklame på lerret for Nordisk Film Kino. Det vil si Colosseum, Gimle, Klingenberg, Ringen, Saga, Symra og Kino Victoria. Vi har prisene våre ut på nett i form av en priskalkulator. Ved å ta i bruk segmentering kan du nå akkurat din målgruppe. (Feks Kvinner, menn, familie, ungdom osv.)

I tillegg til Oslo har vi over 80 andre kinoer på landsbasis, så vi kan tilby riksdekkende reklame. Se stor oversikt over våre kinoer på vår hjemmeside.

Har dere ikke ferdig reklame, kan vi produsere til en gunstig pris. Snakk med oss om kampanjeplanlegging og kreative løsninger.

Nedenfor kan du se en video om kinoreklame. Kontaktinformasjon finner du på høyre side. Vil du vite mer, besøk vår hjemmeside:
www.kinoreklame.no
 

 

Kontaktinformasjon:
Ronny Lieblein
Tlf: 915 16 999
ronny.lieblein@mdn.no