Hei:  
 


crawl

Førpremiere: Crawl

Vi har gleden av å kunne invitere til førpremierer av Crawl torsdag 11. juli kl. 18.15 og 21:00. En skremmende thriller fra skaperne av Evil Dead og Don't Breathe.
Vi gjør ekstra stas på kvelden med pynting av kinoen og utloddning av kule giveaways i forkant av visningene i salen. Gjør deg klar for en skremmende og muligens fuktig visning i 4DX-salen, eller len deg tilbake med beina hevet med premium bilde og lyd i SUPREME-salen.

Når faren til Haley slutter å svare på meldinger, setter Hayley seg i bilen og kjører ned til Florida for å sjekke hva som har skjedd. En massiv orkan er i ferd med å treffe hjembyen, og Hayley har kort tid på seg til å finne ham. Det viser seg at han har blitt sittende fast under huset mens han arbeidet i kjelleren, og nå er han fanget mens vannet stiger. Men det er ikke det mest skremmende Haley møter der nede. Noe skjuler seg i vannet. Noe som ikke gir opp før det har fortært alt i sin vei. Gjør deg klar for en berg-og-dal-bane av en grøssende kinothriller, som vil få deg til å sitte på kanten av setet til siste slutt. Regien er ved Alexandre Aja, kjent for The Hills Have Eyes og High Tension, mens produsent Sam Raimi står bak Evil Dead og Don't Breathe.