Hei:  
 


Maria By Callas

Maria By Callas

  • Premiere: 26. april
  • Dokumentar
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 53 min.

Regissør Tom Volf har satt sammen restaurert arkivmateriale og funnet lydopptak der superstjernen selv forteller. Vi får også se utdrag fra konserter i operahus verden over. Resultatet er både et levende tidsbilde og en konsertfilm med en unik hovedperson i sentrum.

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Maria By Callas
Regi: Tom Volf
Aldersgrense: Tillatt for alle
Originalspråk: engelsk/fransk/italiensk
Nasjonalitet: Frankrike
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som anses å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Maria by Callas gir et gripende innblikk i tilværelsen til en av de største operasangerne i det 20. århundrede, gresk-amerikanske Maria Callas. Livet hennes var ofte like dramatisk av scenen som på. Hun døde i 1977, bare 53 år gammel. Regissør Tom Volf har satt sammen restaurert arkivmateriale og funnet lydopptak der superstjernen selv forteller. Vi får også se utdrag fra konserter i operahus verden over. Resultatet er både et levende tidsbilde og en konsertfilm med en unik hovedperson i sentrum.

"Maria By Callas" gir oss mulighet til å se henne utfolde seg i sine mest kjente arier fra operaene Norma, La Traviata, Carmen og Tosca. Som hun sa til David Frost: «If someone really tries to listen to me, he will find all myself there.»

Filmen omhandler også det som var hennes store kjærlighet, forretningsmannen Aristotle Onassis. Deres forhold fortsatte også etter at han giftet seg med Jackie Kennedy, og trekantdramaet var en av favoritt-temaene for datidens internasjonale tabloider.

Medvirkende: Maria Callas, Joyce DiDonato, Aristotle Onassis, Vittorio De Sica, Pier Paolo Pasolini, Luchino Visconti, Omar Sharif