Hei:  
 


Flight Pattern Triple Bill

Direktesendt fra The Royal Ballet: Flight Pattern Triple Bill

En av verdens beste ballett kompanier!

The Royal Ballet er et internasjonalt anerkjent ballett kompanie, som tilhører The Royal Opera House i Covent Garden, London, England. The Royal Ballet ble grunnlagt av Dame Ninette de Valois i 1931 og i 1956 ble kompaniet tildelt "Royal charter" og ble etter dette anerkjent som et av de største ballett kompaniene i Storbritania.

The Royal Ballet ønsker å berike folks liv igjennom ballett.
Besøk deres nettsted her.
 

Publikum kan glede seg til ferske forestillinger av høy teknisk kvalitet, perfekte for det store lerretet. Forestillingen starter presis. Vi anmoder publikum om å møte opp i god tid. Det er to pauser (ikke på korte forestillinger).

Publikum kan glede seg til 6 opptredener denne sesongen.

Flight Pattern Triple Bill
Lengde: 3 timer og 15 minutter (inkludert 2 pauser)
To nyere arbeider og en verdenspremiere presenterer det moderne ansiktet til The Royal Ballet. Det moderne møte er vist i verk fra tre av dagens ledende koreografer. Within the Golden Hour; Christopher Wheeldon skrev denne balletten til musikk etter Ezio Bosso og har blitt kjent som et av hans beste verk. New Sidi Larbi Cherkaoui; Det første verket Cherkaoui har laget for ballettkompaniet! Flight Pattern; Crystal Pites ballett er en rørende utforsking av flyktningkrise.
Koreografi:
Chrisopher Wheeldon, Sidi Larbi Cherkaoui, Crystal Pite
Musikk: Ezio Bosso, TBC, Henryk Mikołaj Górecki
Direktesendt torsdag 16. mai kl. 20:15. Følg arrangementet på Facebook

Romeo and Juliet

Lengde: 3 timer og 15 minutter (inkludert 2 pauser)
Shakespeares klassiske kjærlighetshistorie er kjent verden over og det er sjeldent man ser en sterkere historie levendegjort på en dansescene som i Kenneth MacMillans lidenskapelige koreografi. I balletten smelter trinnene, musikken og historien sammen til enestående mesterverk. Hele kompaniet bringer til liv denne ikoniske forestillingen om familiefeiden mellom Montagues og Capulets, og de unge elskerne.
Koreografi: Kenneth MacMillan
Musikk: Sergey Prokofiev
Direktesendt tirsdag 11. juni kl. 20:15. Følg arrangementet på Facebook!