Hei:  
 


Johnny Depp, Jude Law, Dan Fogler, Alison Sudol, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Claudia Kim, Zoë Kravitz, Ezra Miller og Callum Turner i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser

  • Premiere: 14. november
  • Eventyr / Familiefilm / Fantasy
  • 12 år
  • 2 t. 14 min.
Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Regi: David Yates
Aldersgrense: 12 år
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: England / USA
Produksjonsår: 2018
Begrunnelse: Denne filmen inneholder mørke og intense scener med frykt og skremmende skikkelser. Filmen får derfor 12-årsgrense.

Sammen med Salmander Fisle skal vi tilbake til Galtvort, treffe Humlesnurr og oppleve mer magi i oppfølgeren til "Fabeldyr og hvor de er å finne".

Den mektige trollmannen Gellert Grindelwald er blitt tatt til fange av MACUSA (Magical Congress of the United States of America), ved hjelp av Salmander Fisle. Men Grindelwald klarer å unnslippe og setter seg et mål om å lage en hær med kun fullblods magikere, for å herske over alle ikke-magiske vesener. I et forsøk på å ødelegge Grindelwalds planer, etterlater Albus Humlesnurr sin tidligere student Salamander Fisle, som er villig til å hjelpe, uvitende om de farene som ligger i vente. Kjærlighet og lojalitet testes, selv blant de nærmeste venner og familie, i en stadig mer splittet trollmannsverden.

Medvirkende: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Katherine Waterston, Zoë Kravitz