Hei:  
 


Paul Stamets 2

Soppens magiske verden

Oslo, først i Europa med Paul Stamets forbløffende foredrag Into the MycoVerse.

Et dypdykk i soppenes fordeler og magi

Dato: Lørdag 29. September

Tid: 12:00 - 14:30
Pris: 395.-
Billetter i salg her!

Fra magiske til medisinske sopper. Paul Stamets liv har vært en reise der han har fulgt mykologiens stier, som har ført til forbløffende gjennombrudd. 


Bli med denne engasjerende foredragsholder, forfatter, mykolog, medisinsk forsker og gründer, på en informativ reise gjennom soppenes verden, som tar sikte på å utdype forståelsen og respekten for de organismene som finnes under hvert fottrinn.


Han tar for seg en rekke sopparter, og ny forskning, som viser hvordan sopp kan hjelpe vår helse og planet. 


Habitater har immunforsvar, akkurat som mennesker, og sopp er cellulære broer mellom immunforsvar og mennesker. Vårt nære evolusjonære forhold til sopp kan være grunnlag for nye sammenkoblinger i økosystemer som fører til større bærekraft og immun-forsterkning. 


Bli med Paul på denne unike reisen, inn i Myko-Versene, som underveis vil utdype vår forståelse for planeten og oss selv.


Paul Stamets har skrevet seks bøker, og har oppdaget mange nye arter av sopp. Han har mottatt flere priser, som nylig inkluderer AAAS-Lemelson, Invention Ambassador Appointment from American Association for the Advancement of Science. 


I 2005 mottok han anerkjennelse for å ha bragt flere mennesker inn i forsker-skoler for mykologi enn noen andre i historien, av The Gordon and Tina Wasson Award Micological Society of America.


Han mottok også den statlige prisen for bidrag til amatør og profesjonell mykologi fra det nordamerikanske Mykological Association. I den nye Star Trek Discovery-serien, er han portrettert som astromycologist, Lt. Paul Stamets. Forskningen til Paul Stamets anses som et gjennombrudd blant tankeledere, for å skape et paradigmeskifte for å hjelpe økosystemer over hele verden.


Pauls Stamets omtales som verdens mest anerkjente Mykolog og er også den mest etterspurte gjesten gjennom tidene til Joe Rogans podcast program The Joe Rogan Experience. ► 2:13:49


Benytt deg av denne unike muligheten til å oppleve verdens fremste mykolog Paul Stamets når han for første gang introduseres for Europa i Oslo. 


I Februar 2018 deltok 1400 personer på Pauls Stamets foredrag i Vancouver og over 11.000 personer stod på venteliste for å få høre hans unike foredrag. 21. August holdt Paul Stamets samme foredrag for 2000 personer på Newman Center University Of Denver. Hvor det var over 7000 personer på venteliste.


Vi har sikret oss Oslos storstue Colosseum Kino hvor det er plass til 875 personer, så her er det bare å sikre seg plass.


Dato: Lørdag 29. September

Tid: 12:00 - 14:30
Pris: 395.-
Billetter i salg her!

Seminaret sponses av:
EcoBrands - hostdefense.no - ivitamin.no - pureme.no - altshop.no