Hei:  
 


Filmene du gikk glipp av

Filmen du gikk glipp av...

I sommer ønsker vi å tilby filmer som du kanskje gikk glipp av mens de gikk på kino. Eller kanskje er det en film som du har lyst til å se på nytt på det store lerretet?

Følg arrangementet på Facebook!

 

Det Søte liv
Fredag 15. juni kl. 18:00
Det søte liv er Fellinis overveldende portrett av, og angrep på, vårt materialistiske samfunns narcissisme, selviscenesettelse, meningsløshet - og uendelige tomhet.
Regi: Federico Fellini. Medvirkende: Marcello Mastroianni, Anita Ekberg, Anouk Aimée, Alain Cuny.

Lion
Fredag 22. juni kl. 18:00
Filmen er basert på den sanne historien til Saroo Brierley og selvbiografien hans "A long way home" om hvordan han fant igjen familien sin ved hjelp av Google Earth.
Regi: Garth Davis. Medvirkende: Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman.

Solsidan - Filmen
Fredag 29. juni kl. 18:00
Når TV-serien blir film, blir livet mer komplisert på Solsidan. Alex & Anna, Fredde & Mickan og Ove & Anette sliter med ulike livskriser som skilsmisse og barnløshet, samt uskrevne baderegler i Torekov.
Regi: Måns og Felix Herngren. Medvirkende: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.

Maraton: Darkest Hour + Dunkirk
Fredag 6. juli kl. 18:00
En unik mulighet til å følge historien om Dunkirk-evakueringen fra både de politiske møterommene og slagmarken.
Darkest Hour vises kl: 18:00. Dunkirk begynner kl 20:45. Det er en pause på ca 20 min mellom filmene.

Mamma Mia!
Fredag 13. juli kl. 18:00
Inspirert av historiene i ABBAs sanger, fra "Dancing Queen" til "S.O.S", til "Money, Money, Money" og "Take a Chance on me", er det laget en film som hyller mødre og døtre, gamle venner og det å finne en ny familie.
Regi: Phyllida Lloyd. Medvirkende: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Colin Firth, Julie Walters, Christine Baranski, Dominic Cooper.

The Square
Tirsdag 24. juli kl. 17:45
Med sitt særegne, satiriske og sylskarpe blikk harselerer Ruben Östlund over samtiden, kunsten og media. Det blir både ubehagelig og vanvittig morsomt!
Regi: Ruben Östlund.  Medvirkende: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West.

C'est La Vie!
Fredag 27. juli kl. 18:00
Regissør duoen som skrev og regisserte den internasjonale kinohiten DE URØRLIGE, er tilbake med en ny komedie, som er en hyllest til livet, kjærligheten og alt kaoset som følger med.
Regi: Olivier Nakache , Eric Toledano. Medvirkende: Gilles Lellouche, Suzanne Clément, Jean-Paul Rouve.

Cinema Paradiso
Fredag 3. august kl. 18:00
Oscarvinneren fra Italia og manges favorittfilm, om den lille sicilianske gutten som blir kinomaskinist. Full av varme, humor og kjærlighet tar den tak i deg... og slipper deg aldri.
Regi: Guiseppe Tornatore. Medvirkende: Philippe Noiret, Marco Leonardi, Salvatore Cascio, Jacques Perrin, Antonella Attili.

Blå
Fredag 10. august kl. 16:00

"BLÅ" er den første filmen i Krzysztof Kieslowskis klassiske trilogi "Tre Farger", og sammen med "HVIT" og "RØD" danner de hele serien.
Regi: Krzysztof Kieslowski. Medvirkende: Juliette Binoche, Benoît Régent, Florence Pernel, Charlotte Véry, Hélène Vincent, Philippe Volter m fl.

Hvit
Fredag 10. august kl. 18:30
"HVIT" er den andre filmen i Krzysztof Kieslowskis klassiske trilogi "Tre Farger", og sammen med "BLÅ" og "RØD" danner de hele serien.
Regi: Krzysztof Kieslowski.

Rød
Fredag 10. august kl. 20:45
Med RØD avslutter Krzysztof Kieslowski sin farvetriologi over den franske revolusjons fundamentale begrep; frihet, likhet og brorskap.
Regi: Krzysztof Kieslowski. Medvirkende: Irène Jacob, Jean-Louis Trintignant.

Veronikas to liv
Fredag 17. august kl. 18:00
Man lar seg undre, og med rette, over de tilfeldigheter som rammer et menneske gjennom et liv, og som leder et menneske mot en erkjennelse, eller enda mer undring. Krzysztof Kieslowskis Veronikas to liv inspirerer tilskueren til selv å finne svar på et sted hvor grenser ikke er opptrukket.
Regi: Krzysztof Kieslowski.

Kedi
Fredag 24. august kl. 18:30
Hundretusenvis av katter vandrer fritt i metropolen Istanbul, og I tusenvis av år har de gått inn og ut av menneskers liv, og bidratt til det som gjør denne byen så unik.
Regi: Ceyda Torun. Medvirkende: Bülent Üstün, Mine Sogut, Elif Nursad Atalay.