Hei:  
 


Alienday

ALIEN DAY NATT TIL 26. APRIL

Vi inviterer til midnattsvisning av Ridley Scotts banebrytende mesterverk fra 1979, Alien, på Colosseum kino tirsdag 25. april kl. 23:59 (natt til onsdag). Før filmstart vil vi få en hilsen fra regissøren selv, før Alien 2K versjon ruller over lerettet. Etter filmslutt viser vi et 10 minutters eksklusivt klipp fra den nye Alien: Covenant.

NB: De som ikke ønsker å se klippet kan forlate salen etter at Alien er ferdig.

Følg arrangementet på Facebook!

Total spilletid på visningen vil bli ca. 2t og 20 min.

Ikke gå glipp av utekino på den nye Alien: Covenant på Karpedammen ved Akershus Festning fredag 12. mai. Billetter finner du her.

Om filmen:
På vei tilbake til Jorden, blir minefartøyet Nostromo automatisk omdirigert når datamaskinen som styrer romskipet fanger opp et SOS-signal. Mannskapet vekkes fra hypersøvn og sporer signalets kilde til en øde planet og et mystisk, forlatt romskip. Inni skipet finner de en merkelig koloni med egg, lagt av et ukjent vesen, og når et av eggene forstyrres blir Kane, en av mannskapet, angrepet av et parasittisk vesen som klamrer seg til ansiktet hans og havner i koma.

De andre vet ikke hvilken fare de utsetter seg selv for når de tar med Kane tilbake til Nostromo. I seneste laget klarer de å dechiffrere SOS-signalet som viser seg å være det stikk motsatte, en advarsel. Men når parasitten dør og Kane våkner fra den komatøse tilstanden tror de feilaktig at faren er over. For det er først nå det begynner

Britiske RIDLEY SCOTT er blant Hollywoods aller mest suksessrike regissører, nå senest aktuell med Matchstick Men. Før Alien laget han The Duellists, og han har siden regissert Blade Runner, Legend, Someone To Watch Over Me, Black Rain, Thelma & Louise, 1492, White Squall, G.I. Jane, Gladiator, Hannibal og Black Hawk Down.