Hei:  
 


Barsels Break

Velkommen til Barsels Break!

Nordisk Film Kino, LEGO® DUPLO® og bObles inviterer til et eksklusivt treff for foreldre i barselpermisjon.

Her kan nybakte foreldre få tips og råd til hvordan man best kan støtte sitt barns motoriske utvikling ved hjelp av aktiv og stimulerende lek.

Colosseum:
Tirsdag 30. mai kl. 12:30

Symra:

Tirsdag 23. mai 12:30

Ringen:

Torsdag 4. mai kl. 12:30

Saga:
Onsdag 3. mai kl. 12:30 AVLYST! Har du kjøpt billett og ikke blitt kontaktet - ta kontakt med Saga kino på tlf: 959 29 125.

Billetten koster 245 kr og inkluderer en flott goodiebag med produkter fra Lego Duplo, bObles og Nordisk Film Kino.

Få inspirasjon til aktiv lek med barnet ditt! Michelle Borgli, elephantfører hos bObles, tar publikum med på en reise gjennom barnets motoriske utvikling med innspill fra hjerneforsker Kjeld Fredens og fysioterapeut Louise Hærvig. Foreldre og barn får en pause fra hverdagen og blir invitert inn i et univers av hyggelige samvær, inspirasjon og kunnskap.

MERK:
Vi viser ikke film under Barsels Break. Arrangementet er rettet mot foreldre med babyer. Er du gravid eller interessert i tema, er du også hjertelig velkommen til å delta. Utenfor salen er det mulighet til å sette fra seg barnevogn.

MERK:
Når du kjøper en billett, vil setet ved siden av deg automatisk bli reservert til ditt barn (dvs. du får 2 seter ved kjøp av 1 billett: ett for deg og ett for barnet ditt).

Barnevognen står utenfor salen under arrangementet.