Hei:  
 


Verdensdagen: Lykkelig i 24 timer med innledning

Verdensdagen for psykisk helse Norge, Nordisk Film Kino og Mer Film inviterer til spesialvisning av dramakomedien LYKKELIG I 24 TIMER på Klingenberg kino.

Visningen introduseres av Tonelise Holm fra Verdensdagen for psykisk helse Akershus.

Følg arrangementet på Facebook!

Om filmen:
Hedi, Uli og deres sønn Finn bor i Berlin og har orden på livet. De tar hver dag som den kommer, mens de drømmer om framtiden. Så plutselig setter Hedi seg fast. Hun blir stående i en heis som slutter å virke - og etterpå skjer det samme med hodet hennes.

Ingenting er det samme lenger. Hedi og Uli prøver å ta vare på hverandre, men livene deres er ute av kontroll. I et siste forsøk på å redde forholdet og familien tar de en tur til Nord-Norge. Målet: Å være lykkelige igjen. Om ikke annet, så bare i 24 timer

LYKKELIG I 24 TIMER forteller om et par i 30-årene som plutselig blir truffet av livets alvor. Regissør Sonja Heiss balanserer det tragiske og det komiske i en film som uten store fakter, men stor kjærlighet til sine karakterer forteller om hva som skjer når et "normalt liv" plutselig opphører. Hva gjør du når du møter veggen og mister kontrollen over livet ditt? Hvor sterk er kjærligheten når den blir satt på prøve? Og hva må til for at Hedi, Uli og Finns lille familie skal være lykkelige igjen?

LYKKELIG I 24 TIMER er den andre spillefilmen til Berlin-regissør og forfatter Sonja Heiss (f. 1976). Etter selv å ha opplevd depresjon ønsket hun å fortelle en kjærlighetshistorie om hva som skjer med et par når den ene personen plutselig blir stående fast. Kan man finne tilbake igjen til hverandre?