Hei:  
 


Kinoklubb Norge

KinoPluss og Kinoklubb

Medlemskap for deg som liker film på kino!

Hva er Kinoklubb Norge?

Kinoklubben er et abonnement som gir deg 50 % rabatt på 10 utvalgte filmer i året. Filmene velges av et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. På kinoklubb.no kan du finne informasjon om Kinoklubben og lese om filmene.

Er KinoPluss det samme som Kinoklubben?

Nei, det er to forskjellige medlemskap, men de utelukker ikke hverandre. Du kan være medlem av begge klubbene.

KinoPluss kan brukes sammen med Kinoklubben. Du får poeng i KinoPluss for kinobilletter som du kjøper gjennom medlemskapet ditt på Kinoklubben.

For eks. Du er medlem i begge klubbene og velger å se filmen "Green Book" som er en av de ti utvalgte filmene i Kinoklubben. Du får halv pris på kinobilletten din, og du får også KinoPluss poeng for kjøpet ditt*.

 

2-for-1 tilbud!

Nå er det 2-for-1 på medlemskap i Kinoklubben, og som KinoPluss-medlem får du spesialpris kr. 99,- (ord. 149,-)! Du får både rabatt og kan melde inn en filmvenn, som du kan se filmer sammen med, for halv pris resten av året!

Bruk rabattkode KINOPLUSS når du melder deg inn! Klikk her for å melde deg inn og bruke kampanjekoden.

 

Får jeg KinoPluss poeng på årsabonnementet på Kinoklubben?

Nei, dessverre. Du får poeng på alle dine kjøp på Nordisk Film Kino. Les mer om Kinopluss for å se hvilke kinoer du får poeng på.

 

Har du spørsmål om Kinoklubb, skriv til kinoklubb@filmweb.no

Har du spørsmål om KinoPluss, skriv til post@kinopluss.no

 

*Les gjennom avtalevilkårene for begge klubbene for å sette deg inn i hvordan du får dine rabatter, poeng og hvor de gjelder.

Du kan være medlem av både Kinopluss og Kinoklubben. Det er to ulike medlemskap, og du kan bruke begge på kinoen.