Hei:  
 


Deadpool

Deadpool

  • Premiere: 12. februar
  • 15 år
  • 1 t. 47 min.

Møt Marvels mest ukonvensjonelle antihelt!

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Deadpool
Regi: Tim Miller
Aldersgrense: 15 år
Nasjonalitet: USA
Begrunnelse: Store mengder nærgående volds- og drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

DEADPOOL forteller historien om hvordan Wade Wilson (Ryan Reynolds) går fra å være en spesialsoldat til å bli en hardbarka og farlig leiemorder.

Etter å ha blitt utsatt for et mislykket eksperiment som gir han selvhelbredende krefter, tar han til seg alteregoet Deadpool. Bevæpnet med sine nye evner og en mørk, vridd sans for humor, jakter Deadpool ned mannen som nesten ødela livet hans.

Fra tidligere har vi så vidt truffet karakteren Deadpool i X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, men nå kommer vi endelig tettere på. Etter å ha truffet drømmedama og de går sammen for å forsøke å bli bedre mennesker, får Wade beskjed om at han har uhelbredelig kreft. I et desperat forsøk tar han del i et farlig eksperiment som kan mutere genene hans slik at han kan få livet tilbake. Men forsøket etterlater han ikke bare med selvhelbredende krefter, men også ugjenkjennelig kropp full av arr...


Med på rollelisten finner vi blant annet:

RYAN REYNOLDS:
Ryan er både mannen bak masken, samt en av produsentene bak filmen. Som en av de store talentene i Hollywood har han bevist at han takler mange ulike roller, i alt fra GREEN LANTERN, BURIED der han er eneste skuespiller, til ulike stemmer i animasjonsfilmer som THE CROODS og TURBO.


MORENA BACCARIN:
Spiller kjæresten til Wade og i filmen har de har begge en hard fortid til felles. Fra før av kjenner vi Morena fra større serier og filmer som V, HOMELAND, THE MENTALIST og fjorårets komedie SPY.


ED SKREIN:
Ed spiller badguy "Ajax", noe som ikke er nytt i hans portefølje. Vi kjenner han igjen fra THE TRANSPORTER REFUELED og GAME OF THRONES.

Medvirkende: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Yorick Van Wageningen, Gina Carano, Brianna Hildebrand