Hei:  
 


Drammen Kino

KinoCity i Drammen er en topp moderne heldigital kino med 6 saler med plass til 925 gjester. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Drammen 30 november 2001.

KinoCity har et årlig besøk på ca 380.000 besøkende pr. år, og er med det landets femte største kino. Omlag 45 ansatte fordelt på hel og deltid.

Nordisk Film Biografer er Danmarks største kinokjede og den største aktør i bransjen, hvor det gjennomsnittlig selges ca. en million billetter i måneden. Nordisk Film Biografer, som er en del av Egmontgruppen, viser daglig film i Århus, Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Kolding, Odense, Hillerød, Højer Taastrup, København og i Drammen, Norge. Nordisk Film Biografer har i alt 565 ansatte.

Egmont er en av Skandinavias førende mediekonserner. Vi skaper og formidler fortellinger som spenner fra trykk til plasmaskjerm, fra underholdning til undervisning, fra finkultur til folkelighet. Egmont står bak ukeblad, magasiner, tegneserier, bøker, film, tv-programmer, undervisningsmaterialer, spill, innhold til mobile tjenester og elektronisk underholdning. Egmont er i 22 land, og med 3.500 ansatte.

FOR Å GÅ TIL HJEMMESIDEN TIL DRAMMEN KINO KLIKK HER: WWW.KINOCITY.NO
 

Telefon Administrasjon: 32 21 78 60 (ikke billettbestillinger)

Åpningstider: Mandag til fredag kl 09.00-16.00

Internvalg 1. Heidi Somdal Åmodt,
Økonomi og regnskap
hsa@kinocity.no (Firmabillettbestilling, skolekinobooking og kinobursdagbestilling)

Internvalg 2. Carl Henrik Eilertsen,
Personal og markedssjef

Internvalg 3. Steinar Johansen,
Administrerende direktør